Om beskyttelse ved bruk av Antimalware Scan Interface

Antimalware Scan Interface (AMSI) tillater at tredjepartsprogrammer som støtter AMSI, sender objekter (for eksempel PowerShell-skript) til Kaspersky-programmet for ytterligere skanning og for å motta skanneresultater for disse objektene. Microsoft Office-programmer kan være slike tredjepartsprogrammer. Hvis du vil ha mer informasjon om AMSI-grensesnittet, ser du Microsoft-dokumentasjonen.

Antimalware Scan Interface tillater bare oppdagelse av trusler og varsler et tredjepartsprogramm om den oppdagede trusselen. Etter at du har mottatt trusselvarselet, forhindrer tredjepartsprogrammet ondsinnede handlinger (for eksempel avstengning).

Kaspersky-programmet kan avslå en forespørsel fra et tredjepartsprogram hvis for eksempel det aktuelle programmet overstiger det maksimale antallet forespørsler som er tillatt i en periode. I dette tilfellet viser Kaspersky-programmet et varsel om den avslåtte forespørselen. Hvis du mottar en slik varsling, trenger du ikke å gjøre noe som helst.

Beskyttelse ved hjelp av Antimalware Scan Interface er tilgjengelig på Windows 10 Home / Pro / Education / Enterprise og Windows 11 Home / Pro / Enterprise operativsystemer.

Toppen av siden